Gemeentebestuur kan op veel steun rekenen bij Zwerfvuilactie

Net zoals vorig jaar organiseert het bestuur een nieuwe zwerfvuilactie. De gemeente kan echter dit jaar rekenen op de steun van heel wat nieuwe partners. Milo Vanhove, zaakvoerder van de plaatselijke AD Delhaize Geetbets, zet zijn schouders onder deze locale actie samen met Mooimakers, Unizo, Coca-cola en Renewi.

"We roepen dan ook alle verenigingen, burgers, vrijwilligers en geïnteresseerden op om mee te doen aan deze actie", aldus burgemeester Jo Roggen (Open Vld). "Op zaterdag 29 september verzamelen we om 9 uur aan AD Delhaize, Steenstraat 4A. We starten met een korte verwelkoming en een hapje en drankje om klaar te zijn voor de strijd tegen het zwerfvuil. Na afloop, rond 12 uur, verzamelen we terug aan de Delhaize om het resultaat te aanschouwen. Voor verenigingen uit Geetbets hangt aan de deelname nog een interessant financieel extraatje vast."

Deelname bevestigen

Om alles goed voor te kunnen bereiden, wordt gevraagd om jouw deelname door te sturen naar milieu@geetbets.be. De gemeente zorgt voor vuilzakken, afvaltangen en handschoenen en de verdeling van de straten. (VDT)

Lees meer