Valentijn in het Museum van de Misdaad
KOS Valentijn in het Museum van de Misdaad

Geboeid naar een tentoonstelling kijken: bij STAM nemen ze dat letterlijk (en de handboeien mag je erna houden)

Misdaad loont wél, zo hebben ze bij het STAM ontdekt. De tentoonstelling ‘Het Museum van de Misdaad’ blijft volk trekken. Op Valentijnsdag is er dan ook een themarondleiding: geboeid – per koppel – naar de tentoonstelling. De handboeien mag je daarna houden.

‘Het Museum van de Misdaad’ toont Gents speur- en politiewerk door de jaren heen, beroemde en beruchte zaken, maar ook opsporingstechnieken, vreemde attributen, en allerlei andere leuke zaken uit het misdaadmilieu. Dat boeit blijkbaar een groot publiek.

Donderdag 14 februari, op Valentijn nemen ze in het STAM dat ‘geboeid’ aspect letterlijk. Er worden rondleidingen gegeven waarbij koppeltjes met handboeien aan elkaar worden vast geklonken. De gids zal alvast geen moeite hebben om zijn publiek een uur lang geboeid te houden. Vooraf zijn er bubbels, nadien prikkelende knabbels.

Er zijn rondleidingen om 19, 19.30, 20, 20.15 en 20.30 uur, en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via Gentinfo op 09/210 10 10. Prijs per koppel: 35 euro, museuminkom, drankje, hapjes en handboeien inbegrepen. De handboeien krijg je trouwens nadien mee naar huis (met de sleuteltjes erbij). Alle info op de website of op Facebook.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer