Op zondag 7 april tovert M&V Sportevents de Vesten en de Kapelmuur om tot een volksdorp voor jong en oud.
M&V Sportevents Op zondag 7 april tovert M&V Sportevents de Vesten en de Kapelmuur om tot een volksdorp voor jong en oud.

Volksdorp op Markt, Vesten en Kapelmuur tijdens Ronde van Vlaanderen

Met een volksdorp op de Markt, de Vesten en de Kapelmuur laat M & V Sportevents de doortocht van de Ronde van Vlaanderen zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. “De live-uitzending van de koers op een groot scherm, drank- en eetstanden, muzikale animatie en een afterparty met dj moeten aan de inwoners van Geraardsbergen en daarbuiten een wielergekke dag bezorgen”, belooft Vincent Deleenheer.

 “Naast het volksfeest, bieden we een VIP-formule aan. In de voormiddag krijg je in domein De Gavers een luxe-brunch met eten en drinken à volonté voorgeschoteld, alsook een live voorbeschouwing op grote tv-schermen. Daarna gaat het met een shuttlebus richting volksdorp op de Vesten. Daar maak je live de passage mee van de koers voor elite vrouwen en mannen en kun je de rest van de koers volgen op een groot scherm. Na een toffe afterparty brengt de shuttlebus je terug. Een ideale manier om in gezelschap de Ronde te beleven van op de eerste rij”, meent Vincent De Leenheer. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer