Humbeek-Sas moet het verschillende maanden stellen zonder brug.
Lukas Humbeek-Sas moet het verschillende maanden stellen zonder brug.

Bus naar informatieavond over brug Humbeek

Het gemeentebestuur organiseert vanavond samen met De Vlaamse Waterweg een informatieavond over de brug van Humbeek. Voor inwoners die aan de oostkant van het kanaal wonen voorziet de gemeente een bus.

Tijdens de informatieavond wordt meer uitleg gegeven over het verloop van de herstellingswerken en over de voorzieningen die getroffen worden voor de mobiliteit.

Voor inwoners van de wijk gelegen aan de Oostkant van het kanaal voorziet de gemeente een bus. Die vertrekt om 17 uur aan het grasveld bij de brug (kant Oostvaartdijk) en rijdt naar de Mozaïek. Na afloop van de vergadering (omstreeks 20 uur) vertrekt de bus opnieuw naar de Oostvaartdijk.

De extra busrit wordt ingelegd om aan de vele vragen van de inwoners tegemoet te komen. Hetwas praktisch niet meer mogelijk om alle inwoners van de Oostvaartdijk hierover via een bijkomende bewonersbrief te informeren. De gemeente roept inwoners, handelaars en scholen op om hun buren en andere inwoners te informeren.

De informatieavond vindt woensdagavond om 18.30 uur plaats in gemeentelijke basisschool Mozaïek (Nachtegaallaan 5 in 1851 Humbeek).

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer