De leden van de Chiro zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen.
Foto Baert Marc De leden van de Chiro zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen.

Chiro klaar voor 35ste Palmfuif

De Palmfuif, de traditionele afsluiter van de zomervakantie voor de jongeren uit de ruime regio, viert dit jaar zijn 35ste verjaardag. De organiserende Chiromeisjes en Chirojongens van Humbeek zetten dan ook alles op alles om er vandaag en morgen een spetterende tweedaagse verjaardagseditie van te maken.

"Na een geslaagde editie vorig jaar start onze 'Classic Friday' opnieuw met een zwoele afterwork", zegt Tina Vervloessem van de Palmfuifwerkgroep. "Vanaf 17 uur opent het pop-up café haar deuren en is iedereen welkom in de zomerse tuin met loungezetels, cocktailbar en foodtruck. Je kan er genieten van een frisse aperitief en bijpassende kleine gerechten. De avond wordt opnieuw op gang getrapt door een live band en daarna mogen de dj's de tent aan het dansen brengen."


Zaterdagmiddag zijn de kinderen voor het eerst welkom. Ze kunnen zich als koene ridders uitleven in een magisch springkasteel. Daarna gaat de volumeknop weer de hoogte in. 's Avonds komen maar liefst vier deejay's die op Tomorrowland speelden het beste van zichzelf geven: Dennis Cartier, Vato Gonzalez en MC Tjen, Dimitri Wouters en Double U. Tickets kosten 7 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa. Parking en feestbus zijn voorzien. Meer informatie kan je vinden op www.palmfuif.be. (DBS)

Lees meer