De leden van d’Harmonie bij kunstwerk ter promotie van het totaalspektakel.
Dieter Nijs De leden van d’Harmonie bij kunstwerk ter promotie van het totaalspektakel.

d’Harmonie pakt uit met totaalspektakel ‘Big Bang’

De Koninklijke Harmonie van Humbeek organiseert op vrijdag 1 en 2 maart met ‘Big Bang’ al haar derde totaalspektakel in de sporthal van Humbeek. 

“We bouwen de sporthal volledig om tot een concertzaal”, vertelt Thijs Vervloessem namens de harmonie. “Je mag je verwachten een verrassende presentatie en het verhaal over de schepping van de aarde, uiteraard begeleid door muziek van d’Harmonie onder leiding van dirigent Jurgen Peeters.”

Om het concert te promoten, reist er al enkele weken een kunstwerk door de regio. De voorstellingen vinden plaats om 20 uur in sporthal in de Nachtegaallaan. Kaarten kosten 16 euro in voorverkoop en 19 euro aan de kassa. Tickets verkrijgbaar online via CC Strombeek of via de muzikanten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer