De werken zijn een week opgeschoven.
rv De werken zijn een week opgeschoven.

Twee nachten onderhoudswerken op de binnenring

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voorziet van woensdag 13 tot 15 maart structureel onderhoud op de binnenring ter hoogte van de verkeerswisselaar A12. Aanvankelijk waren de werken voorzien voor de verkeersluwe krokusvakantie maar door een verschuiving in de technische planning wordt dit structureel onderhoudswerk toch met een week opgeschoven.

Over een lengte van 2,4 km zal de aannemer op de rechterrijstrook de toplaag van het asfalt, de randmarkering en de rijstrookmarkering vervangen. Woensdagavond 13 maart vanaf 21 uur starten de werken ter hoogte van de afsplitsing naar de A12 (afrit Expo/Strombeek-Bever).

De omvang van de werf vraagt om in twee delen te werken, zodat er overdag op het nieuwe geasfalteerde deel kan gereden worden. Donderdag 14 maart is de snelweg overdag open tot wanneer de aannemer met het tweede deel start.

Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht weinig tot beperkte verkeershinder door de fasering en timing van de werken. Vanaf vrijdagochtend 15 maart (5 uur) is de binnenring weer helemaal open voor verkeer.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer