De werken zullen twee nachten duren.
rv De werken zullen twee nachten duren.

Twee nachten werken op de binnenring

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt in de verkeersluwe krokusvakantie twee nachten aan structureel onderhoud op de binnenring ter hoogte van de verkeerswisselaar A12. Vanaf vrijdagochtend is de ring weer helemaal open voor verkeer.

Over een afstand van 2,4 km zal de aannemer op de rechterrijstrook de toplaag van het asfalt, de randmarkering en de rijstrookmarkering vervangen. Woensdagavond 6 maart vanaf 21 uur starten de werken ter hoogte van de afsplitsing naar de A12 (afrit Expo/Strombeek-Bever).

De omvang van de werf vraagt om in twee delen te werken, zodat er overdag op het nieuwe geasfalteerde deel kan gereden worden. Donderdag 7 maart is de snelweg overdag open tot wanneer de aannemer met het tweede deel start.

Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht weinig tot beperkte verkeershinder door de fasering en timing van de werken. Vanaf vrijdagochtend 8 maart (5 uur) is de binnenring weer helemaal open voor verkeer.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer