2 Ingrid en Kayël in hun nieuwe café De Gouden Koterhaak.
Claudia Van den Houte Ingrid en Kayël in hun nieuwe café De Gouden Koterhaak.

Ingrid staat voortaan achter toog van het enige café in Heldergem

De Gouden Koterhaak, het enige café in Heldergem, heeft met Ingrid een nieuwe uitbaatster.

Anderhalf jaar geleden kreeg Heldergem opnieuw een café, toen De Gouden Koterhaak na twee jaar sluiting de deuren weer opende. En intussen zijn er nieuwe uitbaters. "Ik heb de zaak in drie dagen tijd overgenomen", vertelt Ingrid, die in Kerksken ook café Roxy uitbaat. "De Gouden Koterhaak is het enige café in Heldergem, dus het is belangrijk dat het open blijft."

"Mijn man houdt café Roxy nu open", vervolgt Ingrid. "Zelf kreeg ik al heel wat positieve reacties op de opening van De Gouden Koterhaak. De klik was er ook onmiddellijk. Ik kende hier al heel wat mensen en iedereen is hier ook enorm sociaal."

Aan het concept van de zaak heeft Ingrid niets veranderd. "Naast drankjes zal je hier ook croques, lasagne of moussaka kunnen eten. En in de namiddag kan je wafels en ijsjes bestellen. We denken er ook aan om de menukaart in de winter uit te breiden met bijvoorbeeld scampi's."

De Gouden Koterhaak is elke dag vanaf 11 uur open. Zoon Kayël zal meehelpen in de keuken.

2 Nieuwe uitbaatster Ingrid met haar zoon Kayël.
Claudia Van den Houte Nieuwe uitbaatster Ingrid met haar zoon Kayël.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer