Bezoekers Pauline en Josiane van ontmoetingsruimte Beverberg zijn de eerste winnaars van de spaarkaartactie voor Tournée Minérale.
Mozkito Bezoekers Pauline en Josiane van ontmoetingsruimte Beverberg zijn de eerste winnaars van de spaarkaartactie voor Tournée Minérale.

Bezoekers Beverberg en dienstencentra De Lemoon en De Pasja vallen in de prijzen door geen alcohol te drinken tijdens Tournée Minérale

Ook in ontmoetingsruimte Beverberg en de dienstencentra De Lemoon en De Pasja wordt er deze maand opvallend minder alcohol gedronken tijdens Tournée Minérale. “We organiseren zelfs een spaarkaartactie”, zegt Paul Baert. “Wie een niet-alcoholisch drankje bestelt, krijgt een stempel en wanneer de kaart vol is, wacht een leuke verrassing. Onze eerste enthousiaste winnaars Pauline en Josiane van ontmoetingsruimte Beverberg waren hier heel blij mee.” Op dinsdag 26 februari vindt er om 14 uur ook nog een grote gezondheidsquiz plaats in dienstencentra De Lemoon in Lembeek.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer