De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames organiseert opnieuw het Oenstellingsgala.
Mozkito De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames organiseert opnieuw het Oenstellingsgala.

CARNAVAL HALLE: Nieuw Hofmaarschalken paar toont zich zaterdag aan het grote publiek tijdens Oenstellingsgala

De carnavalisten in Halle hebben nog maar net de Prinsenverkiezing verteerd of het volgende feestje kondigt zich al aan. De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames organiseert er dit weekend een op de campus van Don Bosco.

Tijdens het Oenstellingsgala wordt het nieuwe Hofmaarschalkenpaar officieel voorgesteld. Het Oenstellingsgala moet opnieuw een bonte avond worden met optredens van verschillende artiesten. Het Feestteam en Mathias Lens komen langs, maar ook lokale artiesten treden op. Zo staan de Halse Dansmariekes op het podium en is er een Halse Vedettenparade. Voor de muziek van de discobar staan De Flippo’s in. De presentatie is in handen van Marc Huylebroeck. Het hoogtepunt wordt de aanstelling van het nieuwe Hofmaarschalkenpaar. Dimitri Vankerckhoven (27) en Choé Vanvolsem (20) maken dit jaar Carnaval Halle mee vanop de eerste rij. Het feest start vanaf 20.10 uur en kaarten kosten in voorverkoop 8 euro en 10 euro aan de kassa. Meer info op www.galabal-halle.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer