In Pand 356 is een pop up Escape Room ingericht die vanaf 6 februari de deuren opent.
Mozkito In Pand 356 is een pop up Escape Room ingericht die vanaf 6 februari de deuren opent.

Halle krijgt dankzij Creative Event Organization en Pand 356 tijdelijk een Escape Room

Escape Rooms zijn al even een hype maar in Halle vonden liefhebbers tot nu geen Escape Room waar ze zich konden uitleven. Vanaf 6 februari wordt in Pand 356 de Escape Room-liefhebber op zijn wenken bediend.

De pop-up Escape Room is een samenwerking tussen de organisatoren van Pand356 en de ondernemers van Creative Event Organization. In het oude Belgacom gebouw op de Arkenvest wordt een van de kamers, in samenwerking met kringloopwinkel Televil, omgetoverd tot een heuse misdaadscène. De moord op de directeur van het Belgacomgebouw moet opgelost worden.

“Wij zijn blij dat we van Tomhas Haesaerts van Pand356 de kans krijgen om de Halse bevolking kennis te laten maken met de rage die stilaan alle grootsteden inpalmt en dat dan nog in een uniek gebouw waar zij al een superfijne bar hebben ingericht en waar meerwaardezoekers nu al volledig hun ding kunnen doen tijdens de vele activiteiten en workshops,” zegt Kevin De Backer van Creative Event Organization.

Of de Escape Room een definitief vervolg zal krijgen, hangt af van het succes en de reacties op dit initiatief.

De pop-up Escape room boeken kan van donderdag tot zaterdag en dat via de Facebookpagina van @Pand356, @creative.event.organization of per mail via info@ceo-events.be. Deelnemen kost 80 euro per boeking ongeacht het aantal deelnemers, reserveren kan vanaf twee tot maximaal zes spelers. Boeken kan tot 29 maart.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer