3
The Voice Kids

Kinderen van onze regio vanavond in The Voice

Liefst drie kandidates uit onze regio doen deze avond mee aan de laatste Blind Audition van The Voice Kids. Vanaf 20.30 uur kan je ze op vtm aan het werk zien.

De 11-jarige Merel De Koker zingt bijna altijd en overal, en dat heeft ze van geen vreemden. "Mama is een zangcoach en mijn papa deed in 2008 mee aan de live-shows van X Factor. Hij gaat binnenkort onder de naam Andy Marvin een cd opnemen. Ik ben zelfs al een paar keer zijn voorprogramma mogen zijn. Het was niet de eerste keer dat ik op een podium stond, en daarom had ik ook geen zenuwen." Merel brengt tijdens haar auditie het nummer 'Domino' van Clouseau. "'Domino was een hit, toen mijn overgrootmoeder overleed. Ze was echt een plezante mevrouw, en daarom heb ik het nummer aan haar opgedragen", vertelt Merel. "Stiekem droom ik van een duet met mijn grote idool Niels Destadsbader." (AVH)


De 12-jarige Kaat Crick uit Willebroek hoopt vanavond door te stoten met 'Let Her Go' van Passenger. Camera's en televisiestudio's zijn niet nieuw voor de tiener, want twee jaar geleden nam ze samen met vier andere meiden deel aan Junior Eurosong. "Met de Lalaladies haalden we toen de finale en stonden we nadien nog enkele keren op een podium. Van de Lalaladies doet ook Leonore uit Aartselaar mee. Zij is een goede vriendin, en het was fijn om tijdens de Blind Audition voor elkaar te supporteren ", zegt Kaat. "Nu zing ik soms tijdens trouwfeesten of samen met mijn mama. Mijn grote idool is Ed Sheeran, maar zelf weet ik nog niet goed of zo'n zangcarrière iets voor mij is. Ik laat het op mij afkomen, en zie wel wat de toekomst brengt." (AVH)


De 14-jarige Emma uit Sint-Katelijne-Waver brengt de allerlaatste Blind Audition. Haar passie voor zang sloeg op 5-jarige leeftijd over, toen Emma van haar meter een speelgoedmicrofoon cadeau kreeg. Vandaag neemt Emma plaats achter een echte microfoon om haar versie van 'Somewhere Only We Know' van Keane te zingen. "The Voice Kids was mijn televisievuurdoop. De camera's zorgen wel wat voor stress, maar na de auditie krijg je er zoveel voldoening van. Het was leuk om zoiets mee te maken", vertelt Emma. "Het was niet de eerste keer dat ik op een podium stond, maar wel de eerste keer alleen. Ik heb al wat ervaring opgedaan. Ik droom ervan op tour te gaan en zelf muziek uit te brengen." (AVH)

3
The Voice Kids
3
David Legreve

Lees meer