Rechter spreekt acht faillissementen uit

De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft dinsdag acht faillissementen uitgesproken.

GEEL. In de Zandhoefstraat 7 in Geel vroeg Freddy Daems (49) het faillissement aan. De man hield zich bezig met bezettingswerken. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.


HOOGSTRATEN. Kurt Verschueren (36) uit de Gelmelstraat 123 in Hoogstraten gooide de handdoek in de ring. De man was actief in de bouwsector. Meester Katty Somers is aangesteld als curator.


HULSHOUT. Aan Grote Baan 241 bus 1 in Hulshout is Ivan Heens (37) failliet verklaard. De bouwaannemer vroeg zelf het faillissement aan. Meester Jacques Arnauts-Smeets en meester Gunther Peeters handelen het faillissement verder af.


RETIE. Voor Infotechnik International bvba uit de Sint-Martinusstraat 30/003 in Retie leidde een dagvaarding door schuldeisers tot een faillissement. De firma vervaardigde computers en randapparatuur. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns zijn aangesteld als curatoren.


RETIE. Bvba Awalou uit de Kabienstraat 10 in Retie ging over de kop. Het faillissement voor de markt- en straathandelaar kwam er op vraag van schuldeisers. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns zijn de curatoren.


POPPEL. Bvba Exploitatie Maatschappij Forabel uit Overbroek 23 in Poppel is failliet verklaard. Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Paul Van Rompaey en meester Kristof Benijts zijn de curatoren.


TURNHOUT. Bouchkira Badreddine uit de Parklaan 55 bus 22 in Turnhout is failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. De man was actief als schrijnwerker. Meester Ronny Ceusters treedt op als curator.


WECHELDERZANDE. In de Gebroeders De Winterstraat 11 in Wechelderzande ging bvba Alain Emmanuel op de fles. De kapperszaak werd gedagvaard door schuldeisers. Meester Ria Piedfort en Petra Willems zijn de curatoren. (JVN)

Lees meer