Op de vorige editie van de VIP jobdag bij Sadef kwamen 50 sollicitanten opdagen. Reden genoeg voor een tweede editie.
Joke Couvreur Op de vorige editie van de VIP jobdag bij Sadef kwamen 50 sollicitanten opdagen. Reden genoeg voor een tweede editie.

Sadef herlanceert jobcampagne waarbij sollicitanten gelokt worden met privéchauffeur en luxeontbijt

Voestalpine Sadef uit Gits pakt opnieuw uit met hun opmerkelijke VIP-campagne in de hoop om openstaande vacatures ingevuld te krijgen.

Net als vorig jaar worden kandidaten thuis opgepikt door een privéchauffeur, krijgen ze in het bedrijf een luxeontbijt voorgeschoteld, maken ze kans op een citytrip en worden ze terug thuis afgezet met een goodiebag. Tussendoor is er uiteraard ook nog een sollicitatiegesprek. 

Die opvallende aanpak bleek bij de vorige editie een succes en het bedrijf, dat zeshonderd medewerkers telt in Gits, kon uit de vijftig kandidaten die kwamen opdagen uiteindelijk vijftien nieuwe medewerkers aanwerven. Maar nog altijd staan er twintig vacatures open die door de schaarste op de arbeidsmarkt moeilijk ingevuld raken. 

De tweede editie van het VIP job event vindt plaats op zaterdag 6 april. Verder opmerkelijk is dat medewerkers van het bedrijf die kandidaten voorstellen twee extra dagen verlof krijgen wanneer die ook effectief aangeworven worden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer