4 De bestuurder zat een halfuur gekneld.
Vdv De bestuurder zat een halfuur gekneld.

VIDEO. Bestuurder zwaargewond na zware crash op Vrijheid in Hoogstraten

Bij een zwaar ongeval op de Vrijheid is een Nederlandse automobilist donderdagavond zwaargewond geraakt. Volgens getuigen reed de 40-jarige man ontzettend snel door het centrum.

Het ongeval gebeurde iets na 21 uur, net voorbij het politiekantoor. De man kwam uit de richting van Rijkevorsel en reed in de richting van Meer. Volgens getuigen deed hij dat aan hoge snelheid. Plots ging hij op de linkerkant van de rijbaan rijden, waarop hij een muur schampte, een gietijzeren regenpijp verbrijzelde en vervolgens frontaal tegen een geparkeerde auto botste. Die laatste werd zo ook nog eens tegen een geparkeerde bestelwagen geduwd.

De hulpdiensten hadden ruim een halfuur nodig om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. “De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend”, klinkt het bij de politie Noorderkempen. “Op het eerste gezicht was er geen sprake van alcoholgebruik. Mogelijk is de bestuurder onwel geworden en week hij daarom af van zijn rijbaan. Dat zal nog verder onderzocht moeten worden.”

4 De brokstukken lagen overal verspreid.
Vdv De brokstukken lagen overal verspreid.
4 De gevel waartegen de wagen is afgeschampt.
Vdv De gevel waartegen de wagen is afgeschampt.
4 De ravage was enorm.
Vdv De ravage was enorm.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • MIchel Bierebeeck

    Weeral een BMW rijder , de meest geschikte auto voor agressieve mensen en die denken dat ze kunnen rijden.

Lees meer