Op het kruispunt van de Koning- en de Weststraat in Menen raakte Maria (80) gewond toen de Opel van haar zoon in de flank gegrepen werd. Ze zat op de achterbank.
Lieven Samyn Op het kruispunt van de Koning- en de Weststraat in Menen raakte Maria (80) gewond toen de Opel van haar zoon in de flank gegrepen werd. Ze zat op de achterbank.

Vrouw (80) gewond bij klap op kruispunt

Op het kruispunt van de Koning- en Weststraat in Menen is vrijdagavond rond half tien een 80-jarige vrouw zwaargewond geraakt.

Maria V. uit Ieper zat als passagier in de Opel van haar zoon Patrick B. (57) uit Menen. Op het kruispunt aan kapsalon Keune werd hun wagen in de flank gegrepen door de Renault Clio van een Fransman uit Halluin. De vrouw moest door de brandweer uit de wagen bevrijd worden.


Met een ambulance werd ze naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens buurtbewoners wordt in de smalle straatjes in de buurt veel te snel gereden. Op dit kruispunt gebeurden de voorbije jaren al acht ongevallen omdat automobilisten geen voorrang van rechts hadden verleend. (LSI)

Lees meer