De presentatoren van Studio Kontrabas
Joke Couvreur De presentatoren van Studio Kontrabas

Studio Kontrabas uit de startblokken

Radiomarathon Studio Kontrabas is goed uit de startblokken geschoten. Een groep presentatoren draait naar goede traditie nog tot zondagavond plaatjes voor het goede doel. Ze doen dat voor het eerst van op het feeëriek ingerichte binnenplein van het kasteel van Ingelmunster. Dit keer steunen ze het Kinderkankerfonds, Donate-A-Dog, Akindo en Brein Instituut.

Dit keer zijn er liefst zeventien acties en ruim twintig veilingen ten voordele van Studio Kontrabas, waaronder een City Run for Life, bier- en whiskeytasting in de kasteelkelder, koprollen for life en het maken van gepersonaliseerde pins. Burgemeester Kurt Windels kwam donderdagnacht alvast mee radio maken. Hij organiseert ook zelf een veiling voor het goede doel. Nog tot zaterdagmiddag kan je via eBay bieden op een ‘Brunch in the sky’ met zeven tafelgenoten op de bovenste verdieping van de nieuwe Valoratoren die hij zal maken.

Zaterdag zijn er oa. optredens van George Dylan, Isadore en Mise en Scene, op zondag komen Jo Laureys en Appelblauwzjigroen langs en is er om 10 uur een aperitiefconcert. Zondagavond is er vanaf 18.30 uur een slotshow en wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

Studio Kontrabas is nog het hele weekend op de radiofrequentie 89.3 FM te beluisteren.

Meer info: www.studiokontrabas.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer