Het domein van kasteel Wallemote is het decor voor de gezinshappening van de provincie.
VDI Het domein van kasteel Wallemote is het decor voor de gezinshappening van de provincie.

Gezinshappening met picknick in domein Wallemote-Wolvenhof

Naar aanleiding van de Week van de Provinciedomeinen is er op paasmaandag 22 april een grote picknick in domein Wallemote-Wolvenhof in de Kokelarestraat.

Bezoekers kunnen hun eigen picknick meebrengen of een pakket bij de provincie West-Vlaanderen bestellen. Het aangeboden picknickpakket bevat verschillende soorten brood, hoeveboter, -kaas en -vlees, confituur, fruit, yoghurt, fruitsap en water. Je kan je pakket afhalen kan aan het kasteel tussen 11 en 14 uur. Inschrijven is verplicht, ook voor wie zelf picknick meebrengt.

Doorheen de dag zijn er verschillende gratis toegankelijke activiteiten. Om 14.30 uur is er een sessie ‘Zorg voor jezelf’ (inschrijven vereist) en je komt ook verhaaltjesverteller Tilde van de Wonderling tegen. Verder is het mogelijk om vrij kubb, diskgolf of frescobol te spelen en aan Wolvenhof staan er gekke fietsen. Er is ook een gezinsfietstocht.

Inschrijven kan via www.west-vlaanderen.be/inschrijven .

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer