Mathias Diricx van CD&V is tevreden dat de voetpaden in de Grotstraat in Ramsdonk heraangelegd zijn.
Lukas Mathias Diricx van CD&V is tevreden dat de voetpaden in de Grotstraat in Ramsdonk heraangelegd zijn.

Nieuwe voetpaden Grotstraat klaar

Goed nieuws voor de leerlingen van vrije basisschool Karamba in Ramsdonk, want zij kunnen voortaan via een obstakelvrij voetpad naar school. De gemeente heeft de voetpaden in de Grotstraat namelijk helemaal heraangelegd.

De voetpaden zaten op sommige plekken vol putten of obstakels, waardoor het er niet echt prettig wandelen was. Daar kwam nu verandering in. “Ieder jaar is er een bijzonder budget vanuit de gemeente voor de vernieuwing van onze gemeentelijke wegen, fiets- en voetpaden”, zegt gemeenteraadslid Mathias Diricx (CD&V). “De minst goede wegen en paden komen het eerst aan bod. Zo was nu de Grotstraat aan de beurt. Er zijn echter nog fiets- en voetpaden in onze gemeente die aan vernieuwing toe zijn. Daarom wil burgemeester Edward De Wit (CD&V) dat ook de komende jaren budget wordt vrijgemaakt voor de vernieuwing van ons wegennetwerk.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer