4 De gemeentediensten van Knokke-Heist kregen lof voor hun inzet
Benny Proot De gemeentediensten van Knokke-Heist kregen lof voor hun inzet

Gemeentediensten halen 30 ton afval op na carnaval: “Merci voor jullie inzet”

De straten van Heist liggen er vlak na carnaval al opvallend proper bij. De gemeentediensten waren de voorbije dagen dan ook volop in de weer en haalden maar liefst 30 ton afval op. 

“Na een dolle vierdaagse heeft het reinigingsteam van de gemeentelijke technische diensten met bladblazers en vier veegmachines 30 ton carnavalafval uit het straatbeeld van Heist verwijderd”, bevestigt de gemeente.”We willen hen bedanken voor de inzet.” Het gemeentebestuur maakt zo de belofte waar om de overlast door afval tijdens carnaval ter vermijden. “Onze gemeentediensten volgen de stoet en ruimen meteen de straten op. We hechten veel belang aan een propere stad, waar dus ook gefeest kan worden", liet bevoegd schepen Jan Morbee (GBL) eerder weten. De woorden zijn zo meer dan omgezet in daden. 

4 laatste dag carnaval Heist: de laatste feestvierders tussen het afval
Benny Proot laatste dag carnaval Heist: de laatste feestvierders tussen het afval
4 Carnaval Heist
Benny Proot Carnaval Heist
4 Carnaval Heist
Benny Proot Carnaval Heist

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • kris deka

    Oei de klimaatjongeren waren er niet om te kuisen.

Lees meer