De Volvo V70 Cross Country belandde op zijn dak in de sloot. Een takeldienst sleepte de wagen eerst terug op de straat.
Bart Boterman De Volvo V70 Cross Country belandde op zijn dak in de sloot. Een takeldienst sleepte de wagen eerst terug op de straat.

Bestuurder verstopt zich na vluchtmisdrijf op zolder, maar politie heeft hem snel te pakken

De bestuurder van een Volvo die donderdagavond vluchtmisdrijf pleegde na een zwaar ongeval in de Bergstraat in Koekelare, is door de politie diezelfde avond nog gevonden. De man zat op de zolder van een woning in de buurt. 

De man werd meegenomen voor verhoor. Hoe het ongeval precies is gebeurd,  en of hij teveel gedronken had, is niet duidelijk. Het ongeval gebeurde aan het kruispunt van de Swytswal en de Swolstraat. De bestuurder van de Volvo raakte eerst een elektriciteitskastje, vervolgens een boom en sloeg daarna over de kop. Het waren omstaanders die de politie verwittigden toen ze de wagen op zijn dak in de gracht zagen liggen. Maar toen de brandweer en de mugdienst aankwam, bleek de bestuurder gevlucht. De zaak wordt verder onderzocht.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer