3 De leerlingen trokken verkleed door de Meerbeekse straten.
Vertommen De leerlingen trokken verkleed door de Meerbeekse straten.

Meerbeek lijkt even Rio De Janeiro: Piraten, clowns, astronauten en indianen trekken door de straten

Meerbeek leek vrijdagmiddag wel even Rio De Janeiro. De leerlingen van gemeenteschool De Boemerang vierden namelijk carnaval en trokken verkleed als piraten, clowns, astronauten en indianen door de straten.

Alvorens ze aan hun carnavalsstoet mochten beginnen, werden de leerlingen getrakteerd op smoutebollen. Nadien werd verzameld op de parking van de kleuterschool, waar ze een dansje opvoerden. Vervolgens trokken de kleuters, de leerlingen van de lagere school en de leerkrachten met toeters en veel lawaai via de Engelbert Moensstraat, de Hulstbergstraat en de Sint-Antoniusstraat richting de gebouwen van de lagere school. Onderweg werd nog twee keer gestopt zodat de piraten, Disney-figuren, astronauten, zakenlui en politiekers hun danskunsten konden etaleren. Langs het parcours stonden heel wat ouders en grootouders.

3 De leerlingen van De Boemerang trekken verkleed door de straten.
Vertommen De leerlingen van De Boemerang trekken verkleed door de straten.
3 De leerlingen van De Boemerang trekken verkleed door de straten.
Vertommen De leerlingen van De Boemerang trekken verkleed door de straten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer