2 De enorme hoop afval werd in een veld langs de Hollestraat in Everberg ontdekt.
Vertommen De enorme hoop afval werd in een veld langs de Hollestraat in Everberg ontdekt.

Sluikstorter dropt inboedel in veld

Langs de Hollestraat in Everberg heeft een sluikstorter een zo goed als volledige inboedel in een veld gedropt. Er liggen onder meer verschillende afgebroken kasten, een deur en een ladder.

De politie werd inmiddels op de hoogte gebracht door een voorbijganger. “We zijn met het onderzoek bezig en hopen iets van identificatiegegevens tussen het afval terug te vinden”, zegt commissaris Johan Vanhumbeeck van de lokale politie HerKo. “Ook hopen we op de hulp van eventuele getuigen. Er werd in ieder geval al een proces-verbaal opgesteld.”

Ondertussen wordt ook door de Technische Dienst bekeken hoe het afval opgeruimd kan worden. Eerder deze week werd eveneens in Everberg een tweede groot sluikstort ontdekt.

2 Onder meer een deur en een ladder werden in het veld gedropt.
Vertommen Onder meer een deur en een ladder werden in het veld gedropt.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick kesteleyn

    Geen respect meer voor niets of niemand op het craenenplein word er regelmatig vuil afgezet en de vuilbak zit altijd vol van huisvuil en zakken die er rond worden gezet hopelijk worden die sluikstorters snel gevat en een flinke boete aan hun been

Lees meer