Zowel de Beukenlaan als de aanpalende Platanenlaan krijgen een nieuwe riolering.
RV Zowel de Beukenlaan als de aanpalende Platanenlaan krijgen een nieuwe riolering.

Rioleringswerken in Zammelen starten begin mei

Aquafin plant binnenkort riolerings- en wegenwerken in een deel van de Keipoelstraat, Zammelenstraat en Bissemstraat. Na deze werken en het toekomstig project in de Sint-Amandusstraat zal het afvalwater van 170 inwoners uit Zammelen gescheiden verzameld en gezuiverd worden.

“Het afvalwater wordt aangesloten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van  Borgloonse Jesseren. Het regenwater wordt aangesloten op een nieuwe regenwaterleiding die loost in de Mombeek”, weet projectmanager Jelle Jaemers van Aquafin. 

De rioleringswerken starten begin juni in de Keipoelstraat. Nutsbedrijven Watergroep, Fluvius en Belgacom voeren vooraf nog aanpassingswerken uit. Deze werken starten vanaf 6 mei. Meer info over de timing van dit project krijg je tijdens de infoavond op maandag 29 april om 19.30 uur in de parochiezaal in de Sint-Amandusstraat in Zammelen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer