Hinder in Oude Ieperseweg

De greppels in de Oude Ieperseweg in Heule worden vanaf maandag 13 november heraangelegd, tussen de Oogststraat en Waterven. De werken duren drie weken.


Er wordt verkeershinder verwacht. Er is tijdens de werken eenrichting in de Oude Ieperseweg, vanaf de Oogststraat naar de Waterven toe.


Verkeer dat van Gullegem of de ring rond Kortrijk (R8) komt, wordt omgeleid via de R8, de Gullegemsestraat, de Goethalslaan, de Peperstraat en de Oogststraat.


De toegangen tot de Waterjufferstraat, Kikkerstraat en Salamanderstraat zijn overdag van 8 tot 17 uur niet bereikbaar met de wagen. 's Avonds, 's nachts en 's morgens vroeg liggen er rijwegplaten, zodat er dan toch wagens kunnen in- en uitrijden.


Het fietspad is in beide richtingen onderbroken ter hoogte van de Oogststraat en Waterven. Er zijn twee aparte omleidingen uitgewerkt voor fietsers.


De eerste gaat via de Oogstraat over het brugje van de R8 en zo verder via de Europalaan en Dreef ter Walle richting het VTI in Gullegem en omgekeerd. De tweede gaat via Waterven, het Stroperspad, Waterhoennest, de Lisdoddestraat, de Dokter Dumortierlaan, de Heulsestraat en de Zuidstraat.


(LPS)

Lees meer