Illustratiebeeld
Unsplash Illustratiebeeld

Vriendenkring Gemeentelijke Basisschool “De Bosrank” Zingem serveert valentijnsonbijt aan huis

De Vriendenkring van de Gemeentelijke Basisschool De Bosrank in Zingem brengt naar aanleiding van Valentijnsdag ontbijt aan huis op zondag 10 februari.

Een ontbijt voor volwassenen kost 8 euro en bestaat uit onder meer vruchtensap, drie ovenverse koffiekoeken, boter, zoet en hartig beleg, pudding en een toepasselijk snoeperijtje.

Er is ook een luxe-valentijnsontbijtpakket (25 euro). Daarin zit naast twee ontbijten voor volwassenen ook een fles bubbels.

Het kinderpakket, dat 5 euro kost, bevat onder meer twee koffiekoeken, pudding, ontbijtgranen, een ontbijtdrankje en een surprise.

Wie de valentijnsaanbieding van De Bosrank niet wil missen, moet ten laatste op woensdag 30 januari bestellen.

Ook afhalen kan

De ontbijten worden op zondag 10 februari tussen 8 en 8.45 uur aan huis geleverd. De thuisleveringen zijn wel beperkt tot de gemeenten Zingem, Ouwegem, Huise, Asper, Heurne, Mullem, Eine en Nederzwalm. Maar afhalen op school kan ook: dat gebeurt tussen 7.30 en 9 uur.

De ontbijtactie is een organisatie van de Vriendenkring De Bosrank, die met de opbrengst allerlei projecten in de gemeenteschool financiert.

Meer info in de school of op 09/384.24.76.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer