Lekkers in Week van de Smaak

Lebbeke heeft een leuk project uitgewerkt in het kader van de 'Week van de Smaak'. De gemeente betrekt daar de lokale horecazaken bij. Wie daar tot 26 november een gerecht voor de Week van de Smaak bestelt, krijgt een leuk geschenk. Bij Gasthof Cardis is dat rundsragout met peperkoek en Egidiusbier. In de Lamme Goedzak gaat het om pompoensoep en steak met wintergroenten. Dorp 8 serveert everzwijnragout met winterse groenten. In Afspanning 't Vat kunnen liefhebbers genieten van zelfbereide gestoofde paardenworsten met donkere Rebelle. 't Kastarken presenteert Kastarkens Koffie of chateaubriand met saus, groenten en frietjes. In Koffiehuis Nell staat groentelasagne of een duo van soepje van vergeten groenten en belegde houthakkersboterham centraal en in Frituur 't Eiland zijn dat paardenworsten of kip Provençale met frietjes. Broodjeszaak De Verleiding heeft broodjes met seizoenproduct in de aanbieding, De Buurderij hespenrolletjes met witloof in de oven en Acqua di Vita pizza op Belgische wijze of kalfsfilet met Belgische groenten op Italiaanse wijze. Info: www.lebbeke.be. (DND)

Lees meer