Parkeerverbod door Kamping Kerstmis

Dit weekenend neemt het Lebbeekse gemeentebestuur extra verkeersmaatregelen in de straten rond de Oktoberhallen in Wieze naar aanleiding van het evenement Kamping Kerstmis.

Dit weekend vindt een nieuw initiatief plaats in de Oktoberhallen van Wieze. Het gaat om Kamping Kerstmis. Dat is de wintereditie van Kamping Kitsch Club, het foutste festival van het land. Duizenden feestvierders zullen op zaterdag 16 december van 12 uur 's middags tot 1 uur 's nachts volledig los kunnen gaan op de foutste hits. Verkleed komen is een must. Kerstliederen en après-ski hits worden voor de gelegenheid in een Kamping-jasje gestoken. Onder andere Bart Kaëll, DJ Furax, The Confetti's, Sandra Kim en Claude François komen langs. Om alles veilig te laten verlopen, neemt het Lebbeekse gemeentebestuur enkele extra verkeersmaatregelen.


De Schrovestraat wordt éénrichting tussen het kruispunt van de Sasbaan met de Nieuwstraat en de Schrovestraat. Chauffeurs kunnen enkel inrijden vanuit Wieze centrum richting Herdersem. De Oktoberfeeststraat wordt afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van bewoners. Er geldt ook een parkeerverbod in de Kapittelstraat, langs de zijde van de Oktoberhallen, en in de Schrovestraat. (DND)

Lees meer