2 De 45ste Paasfeesten met paaseierenworp waren een voltreffer maar schepen Bieke Verlinden stelt zich wel de vraag wat Ben Weyts doen op de Leuvense pui.
Stefan Van de Weyer De 45ste Paasfeesten met paaseierenworp waren een voltreffer maar schepen Bieke Verlinden stelt zich wel de vraag wat Ben Weyts doen op de Leuvense pui.

Bieke Verlinden (sp.a) haalt uit naar Ben Weyts (N-VA): “Schaamteloos. Waar is de blos op uw wangen?”

Schepen Bieke Verlinden (sp.a) is niet te spreken over Ben Weyts (N-VA) die afgelopen weekend met paaseitjes kwam gooien op de populaire paaseierenworp. “We doen dat elk jaar met de verenigde meerderheid en oppositie, maar Weyts is niet eens een Leuvenaar…”, klinkt het verontwaardigd.

“N-VA misbruikt de paaseierenworp in Leuven als een campagnemiddel. Dit is er helemaal over!” Met die stelling uit schepen Bieke Verlinden (sp.a) haar verontwaardiging over het feit dat minister Ben Weyts (N-VA) mee met paaseitjes kwam gooien vanop de pui van het Leuvense stadhuis. 

Voor alle duidelijkheid: schepen Verlinden haalt niét uit naar Lorin Parys, Katrien Houtmeyers, Zeger Debyser en andere leden van N-VA Leuven, want tijdens de paaseierenworp is het net de bedoeling dat meerderheid en oppositie zich kortstondig verenigen voor de populaire kinderactiviteit. “Al jaar en dag is dit een traditie van het voltallige stadsbestuur, meerderheid én oppositie. Waarom moet dit nu door een partij misbruikt worden? Ben Weyts is geen gemeenteraadslid in Leuven. Hij is niet eens een Leuvenaar en hij heeft niets met de Leuvense gemeenteraad te maken. Schaamteloos hoe hij mee de eitjes kwam uitgooien. Werkelijk schaamteloos, waar is uw blos op uw wangen?”

2
Stefan Van de Weyer

122 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • willems michel

    Had Crombez er gestaan, we hadden alle eieren terug geworpen.

  • Carla Van Geel

    NVA heeft al die jaren de kiezer schaamteloos bedot op een zodanige slinkse manier dat ze er nog altijd zeker van zijn dat ze het met hun extreem gedrag nog altijd zullen halen. Jambon zei dat hij het land onbestuurbaar zou maken en nadien wou hij, ingefluisterd door BDW premier worden. Wie is zo blind om dat niet te horen of te zien?

Lees meer