De senioren laten zich volledig gaan op de beats van dj Eddy.
Foto Vertommen De senioren laten zich volledig gaan op de beats van dj Eddy.

Dansdag voor senioren in café 't Werrek

Café 't Werrek in Wijgmaal bestaat vandaag exact twintig jaar en dat werd de voorbije maanden al gevierd met tal van activiteiten. Gisteren was het tijd voor de voorlaatste etappe in de spreekwoordelijke ronde van twintig jaar café 't Werrek. Uitbater Arne Mortelmans organiseerde een dansnamiddag voor senioren.

"Op maandag komen heel wat senioren naar het café want dan is het marktdag in Wijgmaal. Deze keer gingen de mensen niet alleen naar de markt maar ze passeerden ook in het café om hun beste beentje voor te zetten. Daarna werd het feest gewoon voortgezet want om middernacht bestond het café precies twintig jaar. Er komt nu een einde aan de reeks van activiteiten ter gelegenheid van ons feestjaar maar niet vooraleer we een allerlaatste keer alles geven op het galabal. Dat wordt vrijdagavond georganiseerd.


Het was bijzonder fijn voor mij als uitbater om al de activiteiten van vroeger nog eens opnieuw te organiseren in het feestjaar. Van klassieke muziek tot de rock 'n roll van Big Bill... Ik heb veel herinneringen opnieuw beleefd en samen met mij vele trouwe klanten." (BMK)

Lees meer