Liesbeth Vandermeeren (CD&V) kookt voor studenten in blok

Gemeenteraadslid Liesbeth Vandermeeren heeft samen met de jongeren van CD&V bij haar thuis gekookt voor vijf studenten. Vandermeeren versterkte de hongerige magen van de blokkende studenten met een tagliata en een appelcrumble als dessert. “Altijd goed voor nog meer goede moed tijdens de blok”, aldus Liesbeth Vandermeeren die zelf praktijkassistent is aan de KU Leuven.

Liesbeth Vandermeeren (vooraan links) en de jongeren van CD&V steunen de blokkende studenten in Leuven.
Vertommen Liesbeth Vandermeeren (vooraan links) en de jongeren van CD&V steunen de blokkende studenten in Leuven.

De Leuvense studenten beleven momenteel een zware tijd: de blok. Om de spreekwoordelijke pijn te verzachten nam CD&V-gemeenteraadslid Liesbeth Vandermeeren samen met de jongeren van de partij het initiatief om te koken voor enkele studenten. Als een volleerde gastvrouw nodigde ze de studenten uit bij haar thuis om te genieten van een uitgebreid menu. “Het is bij Jong CD&V traditie geworden om de blokkende studenten een hart onder de riem te steken. We doen dit nu al voor het derde semester op rij”, vertelt Liesbeth Vandermeeren.

Keukenprinses

De ‘coming lady’ van CD&V Leuven toonde zich als een ware keukenprinses, al gebiedt de eerlijkheid wel dat ze hulp kreeg van enkele leden van Jong CD&V. “Op het menu een soep van zoete aardappel en pompoen gevolgd door tagliata met peer en blauwe kaas. En als dessert een appelcrumble. Gezonde en evenwichtige voeding zodat de studenten er opnieuw met goede moed tegenaan kunnen in de blok”, zegt Liesbeth Vandermeeren die in het dagelijkse leven werkt als praktijkassistent aan de KU Leuven.

Jong CD&V geeft de Leuvense studenten overigens ook nog enkele bloktips mee. Voorzitter Thijs Craane en ondervoorzitter Ruben Geleyns: “Die tips kan je vinden op onze Facebookpagina”, klinkt het. “Het zijn tips die afkomstig zijn van onze leden. Of met andere woorden: getest en goedgekeurd. We hopen van harte dat de Leuvense studenten er hun voordeel mee kunnen doen.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer