De Lierse gemeenteraad keurde de rooilijn en het wegtracé goed voor een toekomstig appartementencomplex in de Bollaarstraat.
David Legreve De Lierse gemeenteraad keurde de rooilijn en het wegtracé goed voor een toekomstig appartementencomplex in de Bollaarstraat.

Bouw 71 appartementen in Bollaarstraat weer stapje dichterbij

De gemeenteraad van Lier heeft de rooilijn en het wegtracé goedgekeurd voor een toekomstig appartementencomplex in de Bollaarstraat. Bouwonderneming Thys uit Westerlo heeft de intentie om op het terrein tussen huisnummers 173 en 183 drie blokken met in totaal 71 flats te realiseren.

Volgens de plannen die op tafel liggen, krijgen twee appartementsblokken vier bouwlagen, terwijl het derde gebouw uit drie bouwlagen zal bestaan. Het geheel wordt met mekaar verbonden door een ondergrondse parkeergarage met 84 autostaanplaatsen. Tussen de gebouwen in gaat de bouwheer het nodige groen en twee ruime fietsenstallingen voorzien.

Bij de firma Thys geeft men voorlopig geen extra uitleg bij de plannen omdat de commercialisatie van het project nog niet is begonnen. De start van de effectieve bouwwerken zal wellicht ook nog enkele maanden op zich laten wachten.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer