3 Hockeyer Nicolas De Kerpel kreeg de trofee van Liers sportman van het jaar van burgemeester Frank Boogaerts.
RV Hockeyer Nicolas De Kerpel kreeg de trofee van Liers sportman van het jaar van burgemeester Frank Boogaerts.

Wereldkampioen hockey Nicolas De Kerpel is Liers sportman van het jaar

Het stadsbestuur en de sportraad van Lier zetten dit weekend tijdens de ‘Nacht van de Sport’ tal van lokale sporters in de bloemetjes die in het voorbije jaar iets opmerkelijks presteerden. Maar liefst 245 sportievelingen uit de meest diverse sporttakken deelden in de hulde. 

Verder kregen ook enkele vrijwilligers achter de sporters de nodige lof toegezwaaid door sportschepen Ivo Andries (Open VLD). Nicolas De Kerpel, die met onze nationale hockeyploeg wereldkampioen werd, mocht van burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) de trofee van Liers sportman van het jaar in ontvangst nemen. De Kerpel speelt al jaar en dag bij Herakles in Lier.

 Hannes Verbruggen en Eliese Ceulemans ontvingen dan weer de speciale Sportpersprijs. Deze twee G-atleten plaatsten zich voor de ‘Special Olympic Summergames’, een prestigieus evenement dat in maart plaats vindt in Abu Dhabi. 

3 Eliese Ceulemans en Hannes Verbruggen kregen de Sportpersprijs.
RV Eliese Ceulemans en Hannes Verbruggen kregen de Sportpersprijs.
3 Ook tal van andere sporters werden gehuldigd tijdens de Nacht van de Sport in cultureel centrum De Mol.
RV Ook tal van andere sporters werden gehuldigd tijdens de Nacht van de Sport in cultureel centrum De Mol.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer