De familie Goossens-Vekemans won voor driehonderd euro aan bonnen met de eindejaarsactie van de stad Lier.
David Legrève De familie Goossens-Vekemans won voor driehonderd euro aan bonnen met de eindejaarsactie van de stad Lier.

Winnaars eindejaaractie mogen voor 300 euro shoppen

Het stadsbestuur van Lier heeft de winnaars van de eindejaarsactie ‘Winter Wonderland’ bekendgemaakt. De familie Goossens-Vekemans won voor driehonderd euro aan centrumbonnen.

Kerst in Lier stond afgelopen jaar in het teken van Alice in Wonderland. De plaatselijke middenstanders versierden hun etalages in het Wonderland-thema en de stad verspreidde Wonderland-posters onder haar inwoners. Dit alles om de kerstperiode nog wat sfeervoller te maken. Wie zo’n poster aan zijn raam hing, maakte kans op een prijs.

Een trekking bepaalde nu dus dat de familie Goossens-Vekemans de hoofdprijs krijgt. Het gezin mocht voor driehonderd euro aan aankoopbonnen in ontvangst nemen van burgemeester Frank Boogaerts (N-VA): een leuk cadeautje om 2019 goed te beginnen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer