Opnieuw revue in Lo-Reninge
Benny Proot Opnieuw revue in Lo-Reninge

Opnieuw revue in het Caesarsstadje

Toneelvereniging ‘De Reningnoare’ is volop aan het repeteren voor de revue die ze vanaf 26 januari opvoert in de Concorde in Pollinkhove.

Al meer dan een kwarteeuw is de revue van De Reningnoare een vaste waarde. Meestal is het om de twee jaar, maar soms wordt wel eens een jaartje overgeslagen. Wie de revue kent, zal zich Celten, Berten, Tuur, Lene, Maine, de garde, Treze en de paster zo voor de geest kunnen halen. Herman Lannoye schreef de sketches waarbij de personages de plaatselijke actualiteit fileren, net als de grote politiek en de wereldproblemen. De welluidende titel van de revue is ‘Moar è je van ze leven’. Kaarten kosten acht euro. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 26 januari om 20 uur, zondag 27 januari om 17 uur, vrijdag 1 en zaterdag 2 februari om 20 uur en zondag 3 februari om 17 uur. Plaats van afspraak is de Concorde in Pollinkhove. Reserveren kan op 057/40.07.81.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer