Tijdens de heraanleg van de Eksaardedam zullen verkeersremmers aangebracht worden ter hoogte van de woningen.
archiefbeeld Yannick De Spiegeleir Tijdens de heraanleg van de Eksaardedam zullen verkeersremmers aangebracht worden ter hoogte van de woningen.

Eksaardedam volgende week afgesloten door werken voor gemotoriseerd verkeer

Voor de aanleg van een zuurstofleiding is de Eksaardedam volgende week afgesloten voor gemotoriseerde voertuigen van maandag 21 januari tot vrijdag 25 januari. 

Tijdens deze werken wordt de Eksaardsedam afgesloten voor gemotoriseerde voertuigen. Er is een omleiding via Klein-Sinaai en Eksaarde. Ook de bussen van de Lijn (lijn 49: Lokeren – Zelzate) worden omgeleid via onderstaande omleidsingsroute. Let op: de haltes Moerbeke-Waas Damstraat, Moerbeke-Waas Waaigem, Eksaarde Basisschool en Eksaarde Brug worden tijdens de duur van de werken niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien ter hoogte van Moerbeke-Waas, Korte Damstraat en Eksaarde Brug. Fietsers, bestuurders van bromfietsen klasse A en voetgangers kunnen de Eksaardsedam tijdens de werken in beide richtingen gebruiken.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer