Robin Lammens, Marianne Van Eynde, Matthias Van Brussel, Dirk Goemaere, Francine De Canne en Roger Bussens vormen de Lokerse afdeling van PVDA+.
Foto De Spiegeleir Robin Lammens, Marianne Van Eynde, Matthias Van Brussel, Dirk Goemaere, Francine De Canne en Roger Bussens vormen de Lokerse afdeling van PVDA+.

PVDA start plaatselijke werking op

De Partij van de Arbeid (PVDA) heeft een lokale afdeling opgericht in Lokeren.

"Ook in Lokeren merken we de gestegen sympathie voor onze partij. Daarom hebben enkele leden de handen in elkaar geslagen om de PVDA op de kaart te zetten met een plaatselijke afdeling. We willen met onze partij links versterken, niet alleen in het federaal en Vlaams Parlement, maar ook op lokaal vlak", verduidelijkt PVDA-lijsttrekker en Zelzaats gemeenteraadslid Dirk Goemaere.


Op 25 mei zullen ook twee Lokerse kandidaten hun opwachting maken op de PVDA+-lijsten: Francine De Canne (81) is tiende opvolger voor de Kamer en Marianne van Eynde (49) is 7de opvolger voor het Vlaams Parlement. De partij trok de voorbije week al de straten op om Lokeraars te informeren over hun werking. "De laatste jaren is er ook in Lokeren heel wat industrie bijgekomen. Het wordt alsmaar moeilijker voor jonge mensen om iets op te bouwen. Daar willen we als partij iets aan doen", zegt Robin Lammens, die samen met Matthias Van Brussel (20) zijn schouders zet onder de lokale afdeling. (YDS)

Lees meer