De affiche van Vestiville
Vestiville De affiche van Vestiville

Vestiville moet 125.000 festivalgangers naar Kristalpark lokken

Van 28 tot 30 juli vindt het urban dance festival Vestiville plaats in het Kristalpark in Lommel. Sinds 2013 werd Vestiville in Amsterdam georganiseerd. Het gaat nu in België de concurrentie aan met Rock Werchter dat in hetzelfde weekend op de agenda staat.

Vestiville noemt zichzelf “de toegangspoort tot een urban oase van muziek, kunst en verwondering”. Het festival focust op muziekgenres als hip hop, rap en R&B en mikt op 125.000 bezoekers. Vier podia (Main Stage, Global Stage, Valley of The Legends Stage en Evolution Stage) zullen zorgen voor een unieke ervaring. Het festival heeft ook aandacht voor mode, kunst, sport en spelen. Zo wil Vestiville meer dan louter een muziekfestival zijn, maar ook een lifestyle festival.

Cardi B als absolute headliner 

Het festival pakt overigens ook meteen uit met een paar klinkende namen. Op vrijdag 28 juni staat Maitre Gims gepland als headliner en is er ook Joeyak. Een dag later staan Migos, Saweetie, Boef, Eno en Young Ellens op het programma. Zondag is Cardi B de absolute vedette, met Future, Lil Baby, 2Crooks, Sevn Alias en Famke Louise als andere klinkende namen. Tickets en meer info vind je op www.vestiville.com.

Met ook Rampage Open Air zal Lommel deze zomer dus een hotspot worden voor de festivalganger.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer