De nutskast in Maarke-Kerkem kreeg een afbeelding van dorpsfiguur Agnes Demeulenaere.
Lieke D'hondt De nutskast in Maarke-Kerkem kreeg een afbeelding van dorpsfiguur Agnes Demeulenaere.

Creatieve make-over voor lelijke nutskasten in Maarkedal

Dat nutskasten niet altijd lelijk hoeven te zijn, heeft het gemeentebestuur van Maarkedal op een mooie manier bewezen. De gemeente plaatste op enkele exemplaren bijzondere foto's. 

Maarkedal zocht en vond een creatieve oplossing voor de lelijkste nutskasten op zijn grondgebied. Ze werden beplakt met stickers met daarop de afbeelding van bekende personen uit de omgeving. Zo prijkt op de kast in de Kokerellestraat in Maarke-Kerkem een afbeelding van Agnes Demeulenaere. Zij baatte café De Lustige Boer uit in het dorp. Ook kunstschilder Valerius De Saedeleer en schrijver Omer Wattez zijn terug te vinden in Etikhove en Schorisse. Het initiatief kreeg op sociale media al heel wat positieve reacties.  

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer