2 Martine Fournier staat op plaats drie voor het Vlaams parlement.
Xavier Coppens Martine Fournier staat op plaats drie voor het Vlaams parlement.

CD&V als eerste partij met volledige lijst voor verkiezingen

Het West-Vlaams CD&V-partijbestuur keurde de kandidatenlijsten voor de verkiezingen van 26 mei goed. 15 van de 38 kandidaten op de Vlaamse lijst en 11 van de 25 kandidaten op de Kamerlijst zijn jongeren. “Daarmee kiezen we voor de toekomst”, zegt Vlaams lijsttrekker Hilde Crevits.

Op de lijst voor het Vlaams parlement staan volgende namen uit de regio: gewezen burgemeester Martine Fournier van Menen op drie, burgemeester Kurt Vanryckeghem van Waregem op vijf, burgemeester Jan Seynhaeve van Wevelgem op acht, schepen Rachida Abid van Wielsbeke op elf, schepen Isabelle Degezelle van Zwevegem op dertien, schepen Ann Messelier van Kuurne op veertien en Felix De Clerck uit Kortrijk als lijstduwer.

2 Voor Kurt Vanryckeghem, op plaats vijf, is het de laatste kans om in het Vlaams parlement verkozen te worden.
Alexander Haezebrouck Voor Kurt Vanryckeghem, op plaats vijf, is het de laatste kans om in het Vlaams parlement verkozen te worden.

Kamerlijst

Op de Kamerlijst staan uit onze regio gemeenteraadslid Roel Deseyn uit Kortrijk op vier, schepen Lynn Callewaert van Harelbeke op zes, burgemeester Jan Stevens van Wielsbeke op negen, gemeenteraadslid Margot Desmet van Waregem op elf en gemeenteraadslid Caroline Bonte-Vanraes van Menen op twaalf.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer