Google

Koppel geslagen en gekneveld bij home invasion, pasgeboren kind ongedeerd

Overvallers deden zich voor als pizzakoeriers

Een koppel met baby is het slachtoffer geworden van een brutale overval. Het gezin kreeg vannacht in hun appartement in Merksem ongewenst bezoek van meerdere personen. De ouders werden geslagen en gekneveld. Het kindje van enkele maanden oud bleef ongedeerd. Het is nog niet duidelijk wat de overvallers konden stelen.

De feiten deden zich voor in een appartementsgebouw aan de Ringlaan in Merksem. “De feiten kwamen aan het licht wanneer buren geroep hoorden in één van de appartementen rond twee uur ‘s nachts”, bevestigt het parket van Antwerpen. “De onderbuur ging een kijkje nemen en vond het koppel gekneveld terug. Ook hun kind van enkele maanden oud was nog in de woning aanwezig maar dat bleef ongedeerd. Volgens de slachtoffers werd er aangebeld met een man die zich voordeed als een pizzakoerier. Het koppel had geen eten besteld maar opende toch de deur. Daarop stormden twee gemaskerde mannen het appartement in. Ze deelden klappen uit en bonden de slachtoffers vast.” Wanneer hulp arriveerde, waren de vogels al gaan vliegen. “Het appartement werd duidelijk doorzocht maar het is nog niet duidelijk wat de buit is.”

Het koppel werd nadien voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Het kind was gelukkig niet aangeraakt. De zaak wordt onderzocht door het parket van Antwerpen. Mogelijk is er een verband met een brutale home invasion in Schoten. Daar raakte een oude man zwaargewond bij een aanval door twee gemaskerde mannen. De poetsvrouw des huizes werd toen ook vastgebonden.

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • JULIEN van de vyver

    maakt niet uit wie waar werkt ,oppakken een goei pak slaag en terug naar land van erkomst desnoods met heel hun famielie

  • Marc Vandebroek

    Amai die zullen zeer zwaar gestraft worden

Lees meer