Eén van de nutskasten
RV Eén van de nutskasten

Nutskast zkt. ontwerper

Merksem gaat maar liefst 29 nutskasten op en rond het Sint-Franciscusplein en het Kroonplein opfleuren. Iedereen mag hiervoor een ontwerp indienen.

Nutskasten zijn echte grijze muizen in het straatbeeld. En ze zijn daarbij ook nog eens talrijk. Alle Merksemnaars en personen actief in een Merksemse vereniging die een origineel en creatief idee hebben, kunnen deelnemen. Dat kan een tekening zijn die wordt gescand, een digitaal vormgegeven bestand , een zelfgenomen foto, een illustratie enzovoort. Uiterlijk op 31 januari moeten de ontwerpen bezorgd worden digitaal via Wetransfer of met een USB-stick op het districtshuis. Er mogen maximaal vijf beelden binnengebracht worden per persoon. De jury kiest uit alle inzendingen de winnende ontwerpen en wijst toe welk ontwerp op welke nutskast wordt geplakt, rekening houdende met de technische specificaties en de omgeving waarin de nutskast moet passen. Een gespecialiseerde firma drukt de ontwerpen in juni 2019 op een speciale folie en brengt die aan op de nutskasten.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer