RESPECT met lijsttrekker Kristof Veramme (vooraan) en Katleen Poissonier (tweede rechts).
Foto Flamand RESPECT met lijsttrekker Kristof Veramme (vooraan) en Katleen Poissonier (tweede rechts).

Huidig schepen op oppositielijst RESPECT!

De onafhankelijke lijst RESPECT! van huidig oppositielid Kristof Veramme is klaar.

"Wij zijn bijzonder trots dat we in Mesen kunnen uitpakken met een volledige lijst. We zijn er dan ook volledig klaar voor', aldus lijsttrekker Kristof Veramme. Opvallend, op de lijst staat ook Katelijn Poissonnier (51). Die is momenteel nog schepen van Jeugd en Cultuur voor de partij van burgemeester Sandy Evrard.

Verdubbeling zetels

Kristof Veramme (42) is lijsttrekker. Hij zetelde acht jaar in de OCMW-raad en is sedert 2007 gemeenteraadslid in Mesen en enige oppositielid. "Wij gaan voor een verdubbeling van het aantal zetels in de oppositie, en al de rest die er eventueel zou kunnen bijkomen, is uiteraard steeds welkom", aldus de lijsttrekker. Daarnaast staan op de lijst Evelyne Wybo (28), Simon Verschoore (28), Betsy Verstraete (53), Patrick Libbrecht (56), Camille Delchambre (23), Martine Stamper (48) en Patrick Colson (59).


"We pakken dus uit met zes nieuwe kandidaten. Een gezonde mix van ervaren en minder ervaren mensen, maar stuk voor stuk mensen die positief ingesteld zijn en vooral gemotiveerd zijn om naar de verkiezingen te trekken", aldus Kristof. (CMW)

Lees meer