2 Martien Crombez (links) viert de vijfde verjaardag van Westduin met de bewoners en personeel.
Benny Proot Martien Crombez (links) viert de vijfde verjaardag van Westduin met de bewoners en personeel.

Westduin viert vijf jaar: “Bij ons staat gezelligheid centraal”

Woonzorgcentrum Westduin in de Badenlaan heeft zijn vijfde verjaardag gevierd. “Gezelligheid en contact staan bij ons centraal”, zegt directeur Martien Crombez. 

Westduin telt 136 bewoners. Het moderne woonzorgcentrum, dat 151 kamers telt, betrok alle bewoners bij de verjaardag. Het werd een ontzettend gezellige bedoening met hapjes en drankjes, een foto-expo en een optreden van zanger Paul Bruna. “Gezelligheid, samen tijd doorbrengen en onderling contact zijn voor ons belangrijke waarden. Dit is dan ook een mooie dag”, vertelt Crombez. “Onze 97 medewerkers staan altijd voor hen klaar. We zijn als centrum ook gespecialiseerd in begeleiding van personen met dementie.” Het woonzorgcentrum telt zowel Westende- en Middelkerkenaars, maar ook tweedeverblijvers die zijn ‘blijven plakken’ of ouders van tweedeverblijvers. “Bij ons hoor je veel dialecten en dat maakt het ook mooi”, besluit de directeur. 

2
Benny Proot

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer