Het lichaam werd uit het water gehaald door de duikers van de brandweer. Politie en parket zijn een onderzoek gestart.
Bart Boterman Het lichaam werd uit het water gehaald door de duikers van de brandweer. Politie en parket zijn een onderzoek gestart.

Levenloos lichaam aangetroffen in kanaal: slachtoffer was vermist sinds 9 januari

In het kanaal Veurne-Nieuwpoort is deze voormiddag een levenloos lichaam aangetroffen. Voorbijgangers merkten het lichaam aan de Pieter Deswartelaan en verwittigden de hulpdiensten. Voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten. 

Het lichaam werd door duikers van de brandweer uit het kanaal gehaald. Politie en parket startten een onderzoek en al snel werd het slachtoffer geïdentificeerd. Het blijkt te gaan om een 44-jarige Nieuwpoortenaar, die sinds 9 januari vermist was. “Er zijn geen aanwijzingen van eventueel geweld door een derde. Alles wijst in de richting van een wanhoopsdaad”, reageert het parket van Veurne. 

Wie na dit artikel met vragen zit over zelfdoding, kan steeds terecht op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Elisa deJong

    Wat verschrikkelijk, arme man

  • Mariette Vermoote

    RIP , onbekende (bekende) man, in het kanaal te Nieuwpoort ,sterkte voor familie en vrienden +++,

Lees meer