De man staat terecht in de rechtbank van Veurne.
JHM De man staat terecht in de rechtbank van Veurne.

Man wil vrijspraak voor geweld: “Slachtoffer ging in 27 minuten naar Koksijde én Veurne. Dat kan zelfs Usain Bolt niet”

Een man uit Nieuwpoort vraagt de vrijspraak in de rechtbank van Veurne voor geweld tegen de nieuwe vriend van zijn ex. Hij zegt dat de feiten verzonnen zijn.

R.V. beweert dat hij op 21 januari vorig jaar in de rug werd aangevallen toen hij in zijn auto stapte. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar R.D. Die wast zijn handen in onschuld. “Mevrouw de rechter, je moet eens goed kijken naar de tijdstippen in het dossier”, sprak zijn advocaat. “De feiten gebeurden zogezegd om 19 uur. Om 19.27 uur ging R.V al een klacht indienen bij de politie in Koksijde, maar hij zei dat hij na de feiten al in het ziekenhuis van Veurne was geweest om zijn kin te laten naaien. En dat allemaal in 27 minuten tijd! Zelfs Usain Bolt zou daar niet in slagen. Bovendien heb ik hier bewijzen dat R.D. op dat moment een lang videogesprek had gehouden met een vriendin. De feiten zijn dus gewoon verzonnen.” Vonnis op 12 april. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer