VIDEO. Auto brandt volledig uit

Op de Bouwelsesteenweg, een drukke steenweg in Nijlen, is maandagochtend een auto volledig uitgebrand. Volgens de lokale politiezone Berlaar-Nijlen ging het om een ongeluk. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“De bestuurder merkte een brandgeur op en kon zijn voertuig tijdig aan de kant zetten”, vertelt politiewoordvoerder Kris Jacobs. Het vuur verspreidde zich razendsnel. In een mum van tijd stond de personenwagen in lichterlaaie. 

De Nijlense brandweerpost van hulpverleningszone Rivierenland kwam ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de wagen volledig uitbrandde. Het kon enkel nablussen. De Bouwelsesteenweg werd tijdens de bluswerken volledig afgesloten voor het verkeer. Bij het incident raakte niemand gewond. Na de bluswerken kon het voertuig getakeld worden. 

De wagen brandde volledig uit.
Nico Jasica De wagen brandde volledig uit.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer