Wouter Spillebeen

Beschonken man ligt te slapen achter stuur.. in het midden van de weg

Een 33-jarige man uit Oostende is voor 15 dagen zijn rijbewijs nadat hij lag te slapen achter het stuur van zijn wagen, maar dan wel midden op de weg.

De auto werd rond 3 uur in de nacht van donderdag op vrijdag opgemerkt, op beelden van een van de bewakingscamera’s van de Oostendse politie. “Ter hoogte van het kruispunt Petit Paris stond een voertuig midden op de weg. De lichten stonden aan, maar er kwam geen beweging in het voertuig”, zegt Carlo Smits van de lokale politie Oostende. Een politiepatrouille zette koers richting Petit Paris.

“De patrouille trof de man aan, al slapend achter het stuur. De man werd wakker gemaakt en naar het commissariaat gebracht. De bestuurder legde een positieve ademtest af”, aldus Smits. De Oostendenaar mag het later mogelijks nog gaan uitleggen voor de politierechter.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer