Overal acties voor goede doelen

Onze streekgenoten zetten zich volop in voor het goede doel tijdens Music For Life. Een greep uit het aanbod:

De Panne:

Klimclub West Coast Lizards steunt de vzw Gust, die zich inzet voor kansarmen, door op 10 december vanaf 8.30 uur Climbing For Life te organiseren in de klimzaal bij de sporthal.

Diksmuide:

Vrijdag 23 december start KSV Diksmuide Jeugd zijn Warmste Voetbalmarathon voor Maria Ter Engelen en Villa Rozenrood.

Klerken:

Vrijdagmiddag 9 december kan je paella smullen in Maria Ter Engelen en zo de Cliniclowns steunen. Zaterdag 10 december is er een kerstrun. Ook intern zijn er talrijke benefietacties, zoals een wellnessdag en Roeien For Life.

Koekelare:

De Bierfanaten verkopen tijdens de kerstmarkt op het Sint-Maartensplein in het weekend van 17 en 18 december exclusieve winter- en kerstbieren ten voordele van de vzw Tordale, een school voor buitengewoon secundair onderwijs.

Oostende:

Leerlingen van de Petrus- en Pauluscampus bakken tot 14 december koekjes voor Duinhelm die personen met een beperking begeleidt.

Oostende:

Voor de vzw CAR Stappie, een centrum voor ontwikkelings- en gehoorstoornissen, is er vrijdag 16 december een kerstmarkt vanaf 16.30 uur in de Koninginnelaan 55.

Oostende:

Op 17 december steun je de vzw Dyade, die activiteiten organiseert voor bijzondere kinderen, met een winterbarbecue. Die begint om 17.30 uur in de Vaartblekersstraat.

Oostende:

Op 18 december begint om 14 uur een festival op het Paulusplein voor Tougoupeul.

Oudenburg:

In het weekend van 17 en 18 december organiseert jeugdhuis 't Scharnier in haar lokaal in de Hoogpoort een kerstmarkt voor het project Warriors, waarbij (ex-)kankerpatiënten worden geportretteerd in knappe foto's. (TVA/GUS)

Lees meer